У Нідерландах затримали українця: його підозрюють у перевезенні нелегалів

У Нідерландах затримали українця: його підозрюють у перевезенні нелегалів
Також нещодавно поліція Нідерландів повідомила, що в країні затримали двох українців за підозрою у контрабанді людей.

17 вересня берегова охорона Нідерландів затримала капітана вітрильного судна, який є громадянином України. Його підозрюють у перевезенні морем нелегальних мігрантів. Прикордонна поліція країни розпочала досудове розслідування.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, інформує Hromadske.

Він розповів, що українцю обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Посольство України в Нідерландах взаємодіє з нідерландськими правоохоронцями задля з'ясування всіх обставин цієї справи, забезпечення дотримання процесуальних прав громадянина, - сказав Ніколенко.

У Королівській морській поліції Нідерландів повідомляли, що на вітрильній яхті українця знайшли сім албанців. Після тижневого спостереження берегова охорона країни перехопила корабель у морі.

Також 25 вересня поліція Нідерландів сповістила, що цього дня в країні затримали двох українців за підозрою у контрабанді людей. Їх підозрюють у перевезенні на вітрильному судні 11 мігрантів з Албанії.

Розслідування триває, двох українців затримали за підозрою у контрабанді людей.

Читайте також
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото) Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото)
Дані відеомоніторингу свідчать: польські поліцейські після затримання застосували до чоловіка неадекватну до ситуації фізичну силу, в результаті чого він помер. Вони били його кийками та ногами, закували у наручники й пускали в обличчя перцевий газ.
Іранську блогерку заманили в Україну та вкрали у неї біткоїнів на 1,4 млн доларів (відео) Іранську блогерку заманили в Україну та вкрали у неї біткоїнів на 1,4 млн доларів (відео)
Оперативники міграційної поліції затримали групу іранців які погрожували блогерці та її дитині. Вони змусили жінку перерахувати 25 біткоїнів, а це – мільйон 400 тисяч доларів США, на їхній електронний гаманець.
Loading...
Load next