Двоє українських моряків загинули у Бангладеші: причину смерті з'ясовують

Двоє українських моряків загинули у Бангладеші: причину смерті з'ясовують
У моряків не було жодних симптомів коронавірусу та слідів насильницької смерті.

У Бангладеші на борту суховантажного судна AP ASTAREA загинули 2 українських моряків. Йдеться про Геннадія Яценка та Костянтина Єрмака.

Про це інформує видання FleetMon. 

Зазначають, що у загиблих не було симптомів коронавірусу. Окрім того, не мовиться і про насильницькі смерті.

Точну причину загибелі українських моряків озвучать після результатів розтинів. Судно відвідав помічник портового санітарного лікаря – доктор медичних наук Нурул Абсер.

Єрмак працював на кораблі слюсарем. Йому був 31 рік. Його тіло знайшли у власній каюті.

Коли Яценко побачив загиблого колегу, він раптом почав задихатися. Моряка зняли з судна та катером транспортували до найближчого медзакладу.

Водночас лікарі констатували смерть. За попередніми даними, Яценко міг піти з життя через серцевий напад.

 

Читайте також
В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку В Аденській затоці застрягли десять українських моряків: один чоловік загинув через спеку
На знеструмленому судні Throrn1 поблизу берегів Африки знаходяться 11 членів екіпажу, серед яких 10 - українці.
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Виявили тіла 11 загиблих: біля берегів Греції затонуло судно з мігрантами Виявили тіла 11 загиблих: біля берегів Греції затонуло судно з мігрантами
Врятованих доправили у порт Пірей.
Loading...
Load next