На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео)

На Волині компанія п'яних чоловіків побила військового АТО (відео)
На зупинці громадського транспорту в селищі Торчин Волинської області кілька п'яних чоловіків жорстоко побили ветерана АТО.

На зупинці громадського транспорту у селищі Торчин, що на Волині декілька п’яних чоловіків ромської національності жорстоко побили ветерана АТО. За словами очевидців, нетверезі чоловіки почали агресивно спілкувались з військовим, який говорив телефоном й згодом накинулись на нього з кулаками. Про це повідомили у спільноті "Торчин “sos”".

Чоловік чекав на зупинці маршрутку і розмовляв по телефону. Ці „сміливці“ у сильному алкогольному сп’яніння почали до нього чіплятися. Чоловік попросив їх просто відійти, а у відповідь отримав важкі тілесні ушкодження. На зупинці і біля супермаркету Сім23 було багато людей, які є свідками цього жаху і які, звичайно, встали на захист бідної людини, але „місцевих бійців“ миттєво стало багато, — розповіла місцева жінка, яка стала очевидцем подій.

На місце інциденту приїхала патрульна поліція і медики, однак нападники відразу ж втекли. Проте, чоловік відмовився писати заяву на нападників, оскільки "дуже хотів додому", тому він поїхав на маршрутці.

Поліція приїхала і пообіцяла, звісно, розібратися в цій ситуації, але обурення просто не має меж... Уявіть собі, що на місці цього військовослужбовця, який не один рік був у зоні АТО і захищав наші сім'ї, може бути ваш тато чи син, або донька... - додала жінка.

Згодом, у Telegram-каналі "Катарсис" опублікували відео на якому присутні люди, які напередодні побили ветерана АТО. За скоєне вони попросили вибачення у військовослужбовця, якого побили, а також у жителів Торчин за свою поведінку в місті. На відео видно, як четверо молодиків стають на коліна та обіцяють, що таких випадків більше не повториться.

На всіх причетних до бійки поліцейські оформили відповідні адміністративні матеріали за статтею 173 КУпАП. Санкція статті передбачає штраф, громадські або виправні роботи чи навіть арешт.

Читайте також
Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО (відео) Їхали до Зеленського: на Черкащині поліцейські побили ветеранів АТО (відео)
Спроби декількох десятків ветеранів АТО поспілкуватися з Зеленським закінчилися масовою бійкою та розтрощеною апаратурою. Після фізичного конфлікту кількох людей затримали та завантажили в автозак.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео) Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)
Підозрювані - четверо жителів Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому — 18. Нападники завдали одному з поліцейських понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події.
Loading...
Load next