Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі

Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі
Наразі прокуратура очікує на результати розтину тіла померлої українки, після цього правоохоронці визначатимуть, що робити далі.

Районна прокуратура у польському місті Стараховіце розглядає три версій загадкової смерті 51-річної українки у місцевому хостелі. За словами заступника районного прокурора Кшиштофа Груднєвського, наразі правоохоронці очікують на результати розтину тіла померлої та залежно від них визначатиме, як діяти далі, повідомляє видання "Укрінформ".

Відомо, що 51-річну українку знайшли мертвою у хостелі у місті Стараховіце вранці 11 жовтня.

Ми розглядаємо різні версії. Зараз ми ще не знаємо, чи до смерті причетні інші особи, оскільки така ймовірність усе ще є, - повідомив прокурор.

Прокурор назвав робочими версіями слідства смерть із природних причин, побиття, що спричинило смерть, а також цілеспрямоване вбивство. Однак побиття і вбивство заступник вважає малоймовірними, оскільки на тілі українки немає характерних слідів, які вказували б на насильницьку смерть.

Ми перевіряємо, де працювала жінка. Одні стверджують, що вона донедавна працювала, інші кажуть, що вона взагалі ніде не працювала. Відомо лише, що вона оплатила проживання в хостелі до кінця місяця, - додав Груднєвський.

Утім, справу прокурор вважає доволі "заплутаною" через те, що немає конкретного свідка, який би розповів, що жінка робила, де працювала, чим займалася напередодні трагічної події. Відтак потрібно опитувати багатьох людей.

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото) Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото)
Дані відеомоніторингу свідчать: польські поліцейські після затримання застосували до чоловіка неадекватну до ситуації фізичну силу, в результаті чого він помер. Вони били його кийками та ногами, закували у наручники й пускали в обличчя перцевий газ.
На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото) На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото)
У результаті падіння повітряної кулі на Хмельниччині загинув 53-річний житель Прилук, а також ще п’ятеро травмувалися.
Loading...
Load next