Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)

Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.

У селі Нікольське Волноваського району на Донеччині вдома загинули двоє малолітніх дітей з проблемної сім’ї. Ймовірна причина смерті малолітніх брата та сестри в скрині – асфіксія (задуха). У повідомленні поліції зазначається, що діти раніше з дому не виходили, а родина, в якій трапилась трагічна смерть дітей, перебуває на обліку в соціальних службах. 

Зокрема, правоохоронці говорили з подружжям про те, що не варто зловживати спиртним, і потрібно виконувати батьківські обов'язки.

Відомо, що 41-річна жінка звернулася до поліції із заявою про зникнення своїх неповнолітніх дітей. Вона розповіла, що залишила 10-річну доньку та 7-річного сина самих вдома, а сама разом з чоловіком в той час поїхала працювати у поле, однак коли вони повернулись додому то дітей не виявили. Однак, згодом під час огляду будинку дітей знайшли в старій скрині без ознак життя

Трупи дітей знайшли в будинку під час огляду слідчим в старій скрині, яка стояла в одній із кімнат. Ймовірно, залишившись самі, діти гралися і залізли до скрині, яка зачинилася на замок. Причина смерті — асфіксія, внаслідок браку кисню, - повідомив керівник поліції Донеччини Артем Кисько.

На місці події працювали криміналісти, всі обставини смерті маленьких брата та сестри встановлюються.

Наразі правоохоронці розглядають всі версії щодо загибелі брата та сестри. Попередньо поліція кваліфікувала злочин як умисне вбивство малолітньої дитини – за пунктом 2 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. За такий злочин загрожує довічне ув'язнення

Читайте також
На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото) На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)
У місті Бучі, що на Київщині після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів та знайшли там пневматичну рушницю.
На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото) На Хмельниччині впала повітряна куля: що відомо про жертв (фото)
У результаті падіння повітряної кулі на Хмельниччині загинув 53-річний житель Прилук, а також ще п’ятеро травмувалися.
На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі На Донеччині чоловік прибираючи могилу, підірвався на невідомому предметі
На одному із цвинтарів у Донецькій області чоловік разом із дружиною прибирали могили своїх родичів. Однак, під час прибирання могили 69-річний місцевий житель підірвався на невідомому вибуховому предметі.
Loading...
Load next