В Польщі після затримання раптово помер українець

В Польщі після затримання раптово помер українець
Українець в Польщі напав на жінку, його заарештувала поліція. Після цього чоловік неочікувано помер.

У польському місті Скерневиці поліція затримала 38-річного українця, який помер з невідомих обставин одразу ж після затримання. Про це з посиланням на поліцію Лодзинського воєводства повідомляє ZAXID.NET з посиланням на Wirtualna Polska.

За інформацією відомства, українець ввечері п’ятниці, 3 грудня, напав на жінку на автобусній зупинці. Він вдарив її палицею і погрожував іншим людям. Перехожі самостійно скрутили чоловіка та викликали поліцію.

Поліцейські прибули на місце події, вдягли на чоловіка кайданки та збиралися забрати його до відділку. Проте менш, ніж за хвилину після арешту, чоловіку стало погано і він втратив свідомість.

У поліції запевняють, що не застосовували до затриманого фізичну силу. Його намагалися реанімувати парамедики, але через годину констатували смерть.

Зараз планують провести розтин, який покаже, чи був чоловік під впливом будь-яких заборонених речовин. Особистих даних загиблого польські правоохоронці не уточнили.

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото) Били, душили та травили газом: у Польщі після жорстокого побиття поліцейськими помер 25-річний українець (фото)
Дані відеомоніторингу свідчать: польські поліцейські після затримання застосували до чоловіка неадекватну до ситуації фізичну силу, в результаті чого він помер. Вони били його кийками та ногами, закували у наручники й пускали в обличчя перцевий газ.
Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі
Наразі прокуратура очікує на результати розтину тіла померлої українки, після цього правоохоронці визначатимуть, що робити далі.
У Польщі в лісі знайшли мертвим українськго заробітчанина У Польщі в лісі знайшли мертвим українськго заробітчанина
У Польщі посеред лісу знайшли мертвим 41-річного чоловіка з України, який нещодавно приїхав на роботу в Польщу.
Loading...
Load next