У Києві невідомі обстріляли маршрутку: постраждав водій

У Києві невідомі обстріляли маршрутку: постраждав водій
Попередньо правоохоронці з'ясували, що зловмисники кілька разів зробили постріли в бік маршрутного транспортного засобу та зникли.

У Дніпровському районі столиці група невідомих обстріляла маршрутний автобус. Поранення отримав водій. Про це повідомила пресслужба столичного управління Нацполіції.

Попередньо поліцейські з’ясували, що зловмисники декілька разів здійснили постріли у бік маршрутного транспортного засобу та втекли, - йдеться у повідомленні.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці опитали свідків інциденту і провели огляд місця події. Попередньо поліцейські з'ясували, що зловмисники кілька разів зробили постріли в бік маршрутного транспортного засобу та зникли.

Внаслідок пригоди водій автобуса, 1996 року народження, отримав тілесні ушкодження, - додали у поліції.

За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею про хуліганство - частина 4 стаття 296 Кримінального кодексу України. Підозрюваним загрожує до семи років ув'язнення.

 

Читайте також
Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео) Голосіївський стрілок: поліція Києва розповіла деталі спецоперації з затримання (відео)
Правоохоронці заради безпеки не дали можливості журналістам наблизитися до стрілка та поспілкуватись з ним. Напіводягненого чоловіка із будинку вивели спецслужби та посадили у поліцейське авто.
Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео) Постраждало п'ятеро людей: двоє чоловіків у Запоріжжі влаштували стрілянину (відео)
Зловмисники, які влаштували стрілянину посеред вулиці намагалися втекти на власному автомобілі, але були затримані правоохоронцями.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Loading...
Load next