Голлівудський актор застрелив українку

Голлівудський актор застрелив українку
Алек Болдвін на зйомках фільму у Нью-Мексико випадково застрелив операторку з України. Ще одна людина дістала поранення.

Алек Болдвін вистрілив з реквізиту під час зйомок сцени фільму "Rust" в Нью-Мексико, спричинивши смерть операторки Галини Хатчінс. Також актор поранив режисера Жоеля Саузу.

Галина Хатчінс родом з України, закінчила Київський національний університет з міжнародної журналістики. Вона працювала операторкою на знімальному майданчику нового фільму "Rust".

42-річну Хатчінс доставили на гелікоптері до лікарні Університету Нью-Мексико в Альбукерке, де вона померла. За даними офісу шерифа округу Санта-Фе, 48-річний Соуза був доставлений каретою швидкої допомоги в регіональний медичний центр в Санта-Фе, де йому надали невідкладну допомогу у зв’язку з отриманими травмами.

Галина Хатчінс та Жоель Сауза
Фото — People

Офіс шерифа округу Санта-Фе підтвердив, що  жінка померла від травм. 

Офіс шерифа заявив у заяві, що працівники «були застрелені, коли 68-річний Алек Болдвін, продюсер і актор, вистрелив із вогнепальної зброї». Речник актора заявив, що зброя мала бути зарядженою холостими патронами. Обставини стрілянини з'ясовуються. Актора не затримали та обвинувачування йому не пред’явили.

Рудюк Анастасія — pravdatutnews.com
 

Читайте також
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
У Бердянську закохана пара вчинила самогубство У Бердянську закохана пара вчинила самогубство
Інцидент стався в ніч з 12 на 13 квітня у Бердянську у будинку по вулиці Північній, 23.
Стало відоме ім'я військового, що загинув на Донбасі через дрон (фото) Стало відоме ім'я військового, що загинув на Донбасі через дрон (фото)
Сьогодні, 13 квітня, на Донбасі через осколкове поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, загинув військовий Олексій Мамчій.
Loading...
Load next