Під час прогулянки в дитсадку померла 4-річна дівчинка - на неї впало дерево

Під час прогулянки в дитсадку померла 4-річна дівчинка - на неї впало дерево
На Полтавщині поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування деревом дітей у садочку.

Діти та вихователька отримали тілесні ушкодження внаслідок падіння дерева на території дитячого садочка у Кременчуці - повідомляють на сайті Нацполіції Полтавської області. На жаль, 4-річна дівчинка, яка була госпіталізована до реанімації дитячої лікарні, померла. Загалом під час падіння дерева на подвір’ї дитячого садочка прогулювалися 18 дітей. 

Фото: Нацполіція

За фактом травмування двох малолітніх дітей (5-річного хлопчика та 4-річної дівчинки) слідчий Кременчуцького районного управління поліції відкрив кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією частини 2 статті 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України. Триває слідство. 

У рамках кримінального провадження поліція, під процесуальним керівництвом прокуратури, з’ясовує усі обставини події.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей "Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.
У Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину (фото) У Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину (фото)
Поліція Чернігівщини встановлює обставини ДТП в Ніжині, у якій загинула дитина.
Loading...
Load next