У Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину (фото)

У Ніжині сміттєвоз збив 6-річну дитину (фото)
Поліція Чернігівщини встановлює обставини ДТП в Ніжині, у якій загинула дитина.

Сьогодні, 4 грудня, близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення, що поблизу зупинки громадського транспорту в Ніжині сміттєвоз збив дитину. Від отриманих тілесних ушкоджень 6-річна дівчинка загинула. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

На місце події негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Ніжинського районного відділу поліції.

Попередньо відомо, що дівчинка з мамою викинули сміття в контейнер і йшли в бік зупинки. В цей час від майданчика з контейнерами відїжджав сміттєвоз, який, ймовірно, зачепив дитину, — йдеться в повідомлення.

Поліцейські затримали 53-річного водія сміттєвоза. Нині з ним тривають першочергові слідчі дії. 

Фото: Нацполіція

Поліція розслідує обставини дорожньо-трнаспортної пригоди у рамках провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Віра Коновалpravdatutnews.com

Читайте також
Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули Одна людина загинула: на Дніпропетровщині автобус й автомобіль із пасажирами зіткнулися та спалахнули
Поліція з’ясовує всі обставини аварії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next