"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей

"Місяць переховувався у полях": в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей
У селі Кладьківка на Чернігівщині 14 листопада чоловік на очах в чотирьох дітей убив їхню матір.

На Чернігівщині чоловік на очах у дітей вбив їхню матір і з того часу переховувався. Тільки майже через місяць вбивцю знайшли родичі загиблої, його затримано. Про це повідомляє ТСН.

За інформацією слідства, в той вечір 9-річний син телефонував до поліції із повідомленням про те, що батько жорстоко б'є матір. Але дитина назвала стару назву вулиці, тому правоохоронці не змогли знайти будинок.

Зазначається, що підозрюваний цей весь час переховувався в полях та закинутих приміщеннях. При затриманні він заявив, що жінку вбив через ревнощі.

Поліцейські встановили, що 44-річний підозрюваний майже місяць переховувався у навколишніх полях. За словами чоловіка, він харчувався переважно яблуками, а спав у місткості з-під добрив. Поліцейські затримали підозрюваного, йому загрожує до 15 років позбавлення волі, — повідомила речниця поліції Чернігівщини Наталія Слабеняк. 

Нагадаємо, раніше на Львівщині чоловік вбив вагітну жінку на очах дитини й намагався накласти на себе руки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину Зґвалтування та вбивство на Полтавщині: 15-річний хлопець визнав свою провину
Місцевого жителя, якого підозрюють у зґвалтуванні 16- річної дівчинки, взяли під варту. Під час обрання запобіжного заходу він повністю визнав свою вину у скоєному злочині.
Loading...
Load next