У Києві Infinity на швидкості влетіла у відбійник (фото)

У Києві Infinity на швидкості влетіла у відбійник (фото)
У Києві на проспекті Перемоги позашляховик врізався у відбійник та вилетів на зелену зону.

 Зі слів копів, автомобіль Infinity на швидкості влетів у відбійник. Від цього удару машину з лівої смуги занесло праворуч та відкинуло у клумбу. Про це повідомляють у телеграм-каналі "Magnolia TV".

Очевидець розповів поліцейським, що після зіткнення компанія з Infinity одразу пересіли у іншу автівку та поїхали з місця  ДТП.

Фото: Телеграм-канал "Magnolia TV"

Правоохоронці зв’язалися з власником позашляховика та повідомли про автопригоду. Відомо, що чоловік був напрочуд спокійним. Спочатку припустив, що його машину викрали, але згодом сказав, що за кермом була його дружина, яка після зіткнення викликала швидку та поїхала до лікарні. Однак відомо, що медики нікого не шпиталізували з місця аварії. Це також підтвердив і очевидець.

Фото: Телеграм-канал "Magnolia TV"

На місці працювали поліцейські, які з’ясовували всі обставини аварії.

Віра Коновал - pravdanewstut.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next