Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)

Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.

Рідного брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим у квартирі. Тіло мертвого Андрія Павлова 18 жовтня близько 16:30 виявив його товариш, хоча вранці чоловіка ще бачили живим. Наразі справу розслідують за статтею про умисне вбивство, повідомили у пресслужбі прокуратури Дніпропетровської області.

Встановлено, що 18 жовтня 2021 року до правоохоронних органів надійшло повідомлення про смерть 44-річного громадянина. Тіло чоловіка було знайдено в його квартирі без видимих тілесних ушкоджень, - йдеться у повідомленні.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 - умисне вбивство Кримінального кодексу України.

Зокрема, відомо, що кваліфікацію справи можуть змінити, коли експертиза встановить справжню причину смерті. Ймовірно, в такому разі в провадженні зроблять примітку "природна смерть".

Наразі слідством встановлюються обставини події. Досудове розслідування триває, - наголосили у прокуратурі.

Нагадаємо, що тіло виявив у його власній квартирі на вулиці Черняховського друг покійного. Як повідомив поліції заявник, Андрій Павлов вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки з попереднього дня почувався погано. Коли чоловік приїхав, то Павлов уже був мертвий.

Зокрема, чоловік, який, за даними правоохоронців, першим виявив мертвим рідного брата покійного мера Кривого Рогу Костянтина Павлова - Андрія, розповів, як все сталося. Відео його пояснень опублікувала пресслужба поліції Дніпропетровської області.

 

Читайте також
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
Мера Кривого Рогу знайшли мертвим у власному будинку: у МВС оголосили 3 версії загибелі Мера Кривого Рогу знайшли мертвим у власному будинку: у МВС оголосили 3 версії загибелі
Тіло Костянтина Павлова - мера Кривого Рогу та представника виявили 15 серпня у селі на Дніпропетровщині. Біля мертвого політика лежала рушниця.
Loading...
Load next