Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)

Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру (фото)
Троє із чотирьох затриманих осіб за підозрою у вбивстві поліцейського, що сталося в Чернігові вночі 2 жовтня, є неповнолітніми.

Правоохоронці розслідують жорстоке побиття поліцейських у Чернігові, внаслідок якого один з постраждалих загинув, а другий наразі перебуває у лікарні у вкрай важкому стані. Відомо, що інцидент трапився у ніч на суботу, 2 жовтня, на вулиці Незалежності у Чернігові.

Так учора, 3 жовтня, чотирьом затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві поліцейського. Про це заявив керівник Чернігівської окружної прокуратури області Павло Герасименко, повідомляє "Суспільне".

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, - наголосив Герасименко.

Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Причиною нападу на поліцейських стало зауваження, зроблене підліткам у супермаркеті. Дочекавшись, поки поліцейські покинуть магазин, нападники стали бити їх, причому один з них почав знімати побоїще на телефон. В той час правоохоронці перебували у відпустці та були у цивільному одязі.

Загиблий поліцейський – 30-річний капітан поліції Артур Єрохін. У нього залишилися дружина і двоє дітей. 

Фото: Telegram-канал "Репортер"

 

Читайте також
Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео) Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)
Підозрювані - четверо жителів Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому — 18. Нападники завдали одному з поліцейських понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події.
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео) Вбив та закопав свою матір: на Чернігівщині затримали вбивцю, який переховувався у лісі 3 місяці (відео)
Правоохоронці почали підозрювати у вбивстві сина пенсіонерки, який вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок. Також підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.
Loading...
Load next