Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка)

Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка)
З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська і Львівська області.

Як повідомив під час ранкового брифінгу регіональний координатор з питань вакцинації від коронавірусу на Львівщині Олег Когут, станом на ранок 26 жовтня Львівська область перевищила 3 показники, така ситуація тривала протягом 3 днів.

Львівщина у “червоній” зоні. Що зміниться для мешканців області?

Варто зазначити, що у випадку введення “червоної” зони на Львівщині зберігатимуться усі обмеження, які діяли у “жовтій” та “помаранчевій” зонах.

Попри нові карантинні обмеження у “червоній” зоні безперешкодно можуть працювати банки, АЗС, ветеринарні магазини, аптеки та усі продовольчі магазини.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
"Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка) "Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка)
Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС на засіданні 28 жовтня, повідомив на брифінгу мер Львова Андрій Садовий.
Вакцинацію  дітей від коронавірусу розпочали на Львівщині: імунізація проводиться від 12 років (відео) Вакцинацію дітей від коронавірусу розпочали на Львівщині: імунізація проводиться від 12 років (відео)
Підлітків від 12 років щепитимуть лише вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech.
В Україні за минулу добу виявили 6 754 нових випадки захворювання на COVID-19 В Україні за минулу добу виявили 6 754 нових випадки захворювання на COVID-19
В Україні виявили 6 754 хворих і 105 смертей від COVID за минулу добу. Серед нових хворих 625 дітей і 125 медпрацівників.
Loading...
Load next