"Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка)

"Червона зона" у Львові: як житиме місто з 30 жовтня (інфографіка)
Відповідне рішення прийняла міська комісія ТЕБ і НС на засіданні 28 жовтня, повідомив на брифінгу мер Львова Андрій Садовий.

Згідно з рішенням комісії, у Львові з 30 жовтня заборонили роботу закладів культури, у тому числі кінотеатрів, натомість ресторани вирішили на локдаун не закривати.

Моніторингові групи разом з поліцією активно перевірятимуть дотримання усіх правил. Порушники будуть закриті. Усі мають жити і працювати на рівних умовах. Вибачте за незручності, але здоров’я – на першому місці! - повідомив Андрій Садовий у своєму Telegram-каналі.

Детальніше уся інформація на офіційному акаунті Андрія Садового.


Анастасія Фаль -  pravdatutnews.com

Читайте також
Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка) Львівська область переходить у «червону зону» (інфографіка)
З 30 жовтня до "червоної" зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська і Львівська області.
Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів
У Львові з 15 листопада учні молодших класів повертаються на очну форму навчання. Наразі старші класи навчаються у дистанційному режимі.
В Україні за минулу добу виявили 6 754 нових випадки захворювання на COVID-19 В Україні за минулу добу виявили 6 754 нових випадки захворювання на COVID-19
В Україні виявили 6 754 хворих і 105 смертей від COVID за минулу добу. Серед нових хворих 625 дітей і 125 медпрацівників.
Loading...
Load next