Вагітна в 11: на Закарпатті поліція відкрила справу про зґвалтування дівчинки

Вагітна в 11: на Закарпатті поліція відкрила справу про зґвалтування дівчинки
На Закарпатті правоохоронці відкрили кримінальну справу через вагітність 11-річної дівчинки. Інцидент кваліфікують як зґвалтування неповнолітньої.

У Закарпатській області поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вагітності 11-річної дівчинки — справу кваліфіковано як зґвалтування неповнолітньої. Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця ГУ Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За її словами, після публікації в соцмережах та місцевих ЗМІ інформації про вагітність 11-річної дівчинки з Берегового поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 4 статті 152 (Зґвалтування малолітньої).

“Слідчі поліції уже мали розмову з дівчинкою та її мамою, з їхніх слів зрозуміло, що це сталося за межами області, коли дитина перебувала у Києві. Очевидно, батько дитини не закарпатець”, - сказала Дан.

За санкцією статті чоловіку, якого зараз розшукують, загрожує ув'язнення терміном від 10 до 15 років.

Про вагітність дівчинки розповів у Фейсбуці місцевий журналіст Михайло Папіш. За його словами, майбутню маму взяли на облік у Берегівській райлікарні, народити вона має наприкінці листопада.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Дитина за $60 тисяч: СБУ викрила схему продажу немовлят за кордон Дитина за $60 тисяч: СБУ викрила схему продажу немовлят за кордон
На Харківщині СБУ викрила незаконну схему. Зловмисники продавали іноземцям немовлят.
Поліція встановила особу, яка вбила шестирічну дівчинку під Харковом Поліція встановила особу, яка вбила шестирічну дівчинку під Харковом
Вбивцею виявився 13-річний хлопець, який мешкає з мамою по сусідству. 
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Loading...
Load next