Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)

Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.

На Закарпатті зникла група дітей, яка напередодні ввечері, 18 серпня, пішла до лісу збирати ягоди. Всі вони ромської національності 2007 - 2014 років народження  - двоє хлопчиків і двоє дівчаток віком 5, 6, 7 і 8 років, повідомляє пресслужба поліції на Закарпатті.

Відомо, що рідні спершу намагалися самостійно розшукати дітей, однак пошуки не дали результатів. Тоді вирішили звернутись до поліції.

Вночі до поліції зателефонувала мешканка села Порошково Ужгородського району і повідомила, що діти її сестри пішли до лісу збирати ягоди, однак до пізнього вечора так і не повернулися, - повідомили у поліції.

На цей час до розшуку діток залучено майже 250 осіб, однак станом на 7 ранку сьогодні, 19 серпня пошуки дітей й досі тривають.

Зокрема, у ДСНС також наголосили, що всього до пошукових робіт залучено 61 особу, серед яких рятувальники, поліція, місцеве населення та працівники лісового господарства. Крім того, залучені 7 одиниць техніки та 2 собаки.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський наголосив, що життя дітей наразі знаходиться під загрозою, адже вночі температура в лісі опускалась до 9 градусів.

Шукаємо: Миколу - 6 років, Людмилу - 5 років, Марійку - 7 років, Данієлу - 8 років. Микола - чорноволосий, худорлявий. Одягнений у чоботи, светр чорного кольору, чорні спортивні штани. Людмила - блондинка, худорлява. Одягнена у синю сукню та чобітки. Марійка - блондинка, худорлява. Одягнена у спортивку та чобітки. Данієла - світловолоса, худорлява. Одягнена в чорну сукню та чобітки.

Всім, кому щось відомо про долю чотирьох діточок - терміново телефонуйте 101 або 102!  - написав у дописі Монастирський.

Зазначимо, що станом на 09:15 ранку, 19 серпня, у  Закарпатській області знайшли чотирьох дітей, які втратили орієнтир та заблукали в лісовому масиві. Усі неповнолітні перебувають у задовільному стані, їх також транспортували до населеного пункту та передали поліції.

Нагадаємо, що 14 серпня, під час підйому зеленим маршрутом на Говерлу загубився 6-річний хлопчик Олексій, який йшов на гору у супроводі трьох дорослих, серед яких була бабуся і тітка дитини. Проте, увечері 15 серпня хлопчика знайшли на горі Велика Космецтка живим та неушкодженим.

Читайте також
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото) Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото)
Через те, що зв'язок із чоловіком був відсутнім, встановити його точне місцезнаходження не вдалося. Тож надзвичайники взялися шукати чоловіка у різних ділянках лісу.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Loading...
Load next