На Черкащині посеред вулиці викрали 6-річного хлопчика

На Черкащині посеред вулиці викрали 6-річного хлопчика
Однією із версії є здогадки, що до викрадення дитини може бути причетний її батько – громадянин Німеччини.

Поліція розшукує чоловіка, який сьогодні, 16 серпня, викрав 6-річного хлопчика на Черкащині який в той час грався на вулиці. До викрадення хлопчика може бути причетний його батько, повідомили у пресслужбі поліції Черкаської області.

Близько 18:30 години в селі Червона Слобода на вулиці Довженка невідомий чоловік викрав 6-річного хлопчика. Коли малолітній бавився на вулиці, до нього під’їхав автомобіль темного кольору, з якого вийшов чоловік, посадив хлопця до салону й поїхав у невідомому напрямку, - повідомили у поліції.

Для розшуку викрадача дитини орієнтовані всі наряди поліції. Наразі ж місцеперебування чоловіка та дитини встановлюють працівники карного розшуку та оперативники Черкаського районного управління поліції.

Тим часом слідчі Черкаського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження та розслідують всі обставини події. Викрадачу загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Провадження відкрито за статтею 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини".

Читайте також
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Loading...
Load next