На Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера: поліція встановлює причини ДТП (фото)

На Одещині водій в'їхав у будинок пенсіонера: поліція встановлює причини ДТП (фото)
В аварії ніхто не постраждав, проте при зіткненні автомобіль розтрощив стіну оселі.

Подія сталася близько другої години ночі у селі  Вільшанка Савранської ОТГ. Водій «Volkswagen» не впорався з кермуванням та в’їхав у будинок 80-річного місцевого жителя.

Зі слів 64-річного чоловіка, причиною ДТП став туман. Правоохоронці перевіряють водія на вміст алкоголю у крові, вирішується питання про правову кваліфікацію події, про це повідомляє Національна поліція України.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Loading...
Load next