На Вінниччині мисливець поранив підлітка з рушниці (фото)

На Вінниччині мисливець поранив підлітка з рушниці (фото)
Під час прогулянки з собакою 14-річний підліток отримав вогнепальне поранення у грудну клітку та голову. Він проходив біля водойми, де полював мисливець.

Про це повідомляє поліція вінницької області.

"31 жовтня у тростянецьку лікарню з вогнепальним пораненням з гладкоствольної рушниці госпіталізований 14-річний підліток. Тілесні ушкодження хлопець отримав під час прогулянки з собакою поблизу водойми за межами села, де полював мисливець. За фактом травмування дитини поліція розпочала кримінальне провадження", — йдеться у повідомленні поліції.

Поспілкувавшись з хлопцем, правоохоронці встановили, що він отримав поранення внаслідок рикошету заряду дробу, коли його 26-річний односелець полював на пернату дичину. У мисливця вилучили зареєстровану зброю.  

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 ККУ (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Таке кримінальне правопорушення карається позбавленням волі на строк до двох років.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки "Без дозволу взяла його цигарки": на Хмельниччині поліцейські затримали 9-класника за вбивство 55-річної жінки
В День закоханих жертва вживала алкоголь із мешканцем Дунаївців та його 14-річним сином.
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
Loading...
Load next