Суд відправив під варту двох підозрюваних у розстрілі поліцейських на Вінниччині

Суд відправив під варту двох підозрюваних у розстрілі поліцейських на Вінниччині

За клопотанням прокурорів одному з підозрюваних у розстрілі поліцейських на Вінничині суд обрав безальний запобіжний захід у виді утримання під вартою.

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

Підозрюваний - військовослужбовець, 1972 р.н. Йому інкриміновано вбивство і замах на життя поліцейських, незаконне поводження зі зброєю та дезертирство, ‒ заявили у відомстві.

Також за клопотанням прокурорів другому підозрюваному у розстрілі поліцейських на Вінничині суд обрав безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою. 

Підозрюваний - 26-річний військовослужбовець. Йому інкриміновано вбивство і замах на життя поліцейських, незаконне поводження зі зброєю та дезертирство, ‒ додали в Генпрокуратурі.

Нагадаємо, Підозрювані у вбивстві поліцейського на Вінниччині перевозили в ящиках боєприпаси та гранати - Клименко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото) У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)
Сьогодні, 28 квітня, у Голосіївському районі Києва поліцейські виявили сумку з фрагментами людського тіла. 
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Loading...
Load next