Водій вирішив задрімати: ДТП, в якій загинуло п'ятеро людей, троє з яких неповнолітні

Водій вирішив задрімати: ДТП, в якій загинуло п'ятеро людей, троє з яких неповнолітні
Легковий автомобіль, в якому було троє неповнолітніх та тренер, о 12 ночі на трасі влетів у вантажівку

Троє дітей та водій загинули у ДТП на трасі Кропивницький – Кривий Ріг. Легковик, яким вони їхали, вилетів на зустрічну смугу і увігнався у вантажівку на великій швидкості. Пишуть у Сьогодні.

Автокатастрофа, яка сталася вночі, забрала одразу чотири життя. Удар був такої сили, що тіла з понівеченої КIA рятувальники діставали за допомогою спецтехніки.

Подробиці аварії

Троє юних спортсменів разом з тренером поверталися з чемпіонату України з карате, що вихідними проходив у Вінниці. За кермом був 46 річний наставник. При обгоні чоловік не впорався з керуванням і врізався у зустрічну фуру.

Ніхто з легковика не вижив. Загинули тренер з карате Руслан Тодорашко. Навчав дітей у Кривому Розі понад 25 років. Виховав кількох майстрів спорту, призерів європейських змагань. Загинув 16 річний суддя федерації кіокушинкай Данило – цього разу не змагався, аби не травмуватися перед Чемпіонатом Європи в Польщі. Загинули і двоє вихованців 12-річна Настя та 11-річний Артем.

Єдиним свідком аварії залишився водій тієї самої вантажівки.

О 12 годині ночі мені вилітає в лоб на мою смугу машина і йде по узбіччі. По моєму узбіччі мені в лоб. Швидкість пристойна. Починаю від нього йти на його смугу. Але в цей момент він виривається з узбіччя і відбувається удар, – розповів водій вантажівки.

Чому сталося зіткнення?

Михайло підозрює – водій іномарки або відволікся, або заснув за кермом.

Я подумав, що він хотів обігнати ту машину, що йде попереду. Але між ними пристойна відстань була, не дуже схоже на обгін. Тому я не впевнений – заснув він чи відволікся, – додає водій.

Всі загиблі – жителі Кривого Рогу. Юні каратисти після змагань сіли в автівку з тренером. А їхні батьки їхали попереду в іншій машині.

Самого водія побив батько одного із загиблих, не розібравшись у ситуації.

Від Вінниці до Кривого Рогу – понад чотири сотень кілометрів. І вони майже дісталися додому. Коли сталася страшна аварія, їм лишалося з пів сотні кілометрів – майже година їзди.

Найчастіші причини ДТП в Україні:

  • перевищення безпечної швидкості руху – 34% аварій;
  • порушення правил маневрування – 22%;
  • порушення правил проїзду перехресть – 8,5%;
  • недотримання безпечної дистанції – 7,5%;
  • порушення проїзду на пішохідному переході – 6%;
  • п'яне водіння – 5%.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої У лікарні Британії чоловік влаштував весілля за кілька годин до смерті нареченої
Одного дня дорогою до спортзалу Анна Ледгар потрапила у аварію. Травми були несумісні з життям, проте її коханий вирішив одружитися на дівчині, не зважаючи на те, що їй залищалося жити декілька годин.
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку У Луцьку жінка хотіла вбити свою 2-річну дочку
За словами чоловіка, він з другою дочкою спав в іншій кімнаті, коли серед ночі почув стогін. Увійшовши до кімнати, він побачив закривавлену дружину та дитину.
Loading...
Load next