СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ на Донеччині

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ на Донеччині
Одного із членів мережі затримано і повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Контррозвідники СБ України виявили та припинили діяльність на Донеччині членів агентурної мережі, що діяла під кураторством ФСБ РФ, і координував її один із бойовиків розвідувального підрозділу НЗФ «ДНР». Про це повідомляють у пресцентрі СБУ.

Співробітники спецслужби встановили, що до складу групи входили громадяни України, які були завербовані на тимчасово окупованій території Донецької області, та маршрутовані для здійснення розвідки військових об’єктів у районі проведення ООС для вчинення на них диверсійних акцій, - передають у повідомленні СБУ.

Одного із членів мережі затримано і повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Стосовно інших вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Заходи із припинення протиправної діяльності здійснювали під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури.

Нагадаємо, що командувач Об'єднаних сил Олександр Павлюк розповів, чи готове українське військо до можливого загострення бойових дій та про можливу конртнаступальну операцію.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Гібридна війна в розпалі: за минулий рік СБУ викрила понад 80 ворожих агентів та шпигунів (фото) Гібридна війна в розпалі: за минулий рік СБУ викрила понад 80 ворожих агентів та шпигунів (фото)
Всього було відкрито більш ніж 130 кримінальних проваджень за державну зраду, шпигунство і тероризм.
СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині СБУ затримала автобуси із російськими "тітушками" на Харківщині
Служба Безпеки України затримала декілька автобусів із 60-тьма "тітушками", які мали завдання створити "картинку для російських ЗМІ". Провокаторів вдалось затримати на Харківщині з боку Донецька, Дніпра та Полтави.
СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео) СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ. 
Loading...
Load next