Насильно утримував дівчину у своїй квартирі: правоохоронці спіймали злочинця (відео)

Насильно утримував дівчину у своїй квартирі: правоохоронці спіймали злочинця (відео)
Дідусь попросив перехожу занести сумки до своєї оселі, після чого зачинив двері до квартири та не відпускав дівчину на волю.

Про це пишуть на офіційній Фейсбук-сторінці поліції Києва.

61-річний зловмисник попросив перехожу допомогти йому занести сумку до своєї оселі. Далі чоловік силою заштовхав її до помешкання та зачинив двері. За допомоги працівників ДСНС правоохоронці визволили дівчину, а слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі.

Полії відбувалися на вулиці Милославській у Києві. Дівчина подзвонила спецслужбам 102 та повідомила про те, що невідомий насильно утримує її у квартирі багатоповерхівки.

Як зазначив начальник слідчого відділу Деснянського управління поліції Станіслав Серебряк, прибувши на місце патрульні намагались вмовити власника квартири, аби він добровільно відчинив їм двері:

Переговори зі зловмисником не дали позитивного результату, тож розуміючи, що життю та здоров’ю заявниці може загрожувати небезпека, за допомоги працівників ДСНС ми потрапили до квартири. У ванній кімнаті перебувала 20-річна потерпіла. Вона розповіла, що чоловік підійшов до неї на вулиці та попросив допомогти йому занести додому сумку, на що вона погодилась. Зайшовши до оселі, 61-річний киянин заштовхав її до кімнати та зачинив вхідні двері. Дівчина злякалась, забігла до ванної та одразу зателефонувала на спецлінію 102.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Підозрюваний не зміг пояснити поліцейським мотиви свого вчинку та перебував у стані сп’яніння. При перевірці прилад Драгер показав 2,4 проміле вмісту алкоголю в організмі порушника.

Слідчі Деснянського управління поліції повідомили чоловіка про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 146 Кримінального кодексу України - незаконне позбавлення волі або викрадення людини. 

Наразі районний суд розв'язує питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відео: поліція Києва

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника
На столичній Оболоні оперативники затримали киянина, який влаштував стрілянину
Loading...
Load next