Смертельна ДТП в Одесі: водій збив дівчинку-підлітка і втік

Смертельна ДТП в Одесі: водій збив дівчинку-підлітка і втік
Водій легковика наїхав на людей на пішохідному переході, а з місця дорожньо-транспортної пригоди втік. 

Увечері 4 листопада в Одесі водій збив двох людей: 15-річна дівчина загинула на місці 21-річного хлопця було травмовано. Його доправили до лікарні з переломом ноги. Про це повідомляє Національна поліція Одеської області.

Поліціянтам попередньо вдалось встановити, що водій легковика наїхав на людей на пішохідному переході. А з місця дорожньо-транспортної пригоди кермувальник втік. 

Фото: Поліція Одеської області

Для того, аби знайти водія ввели в дію спеціальну поліцейську операцію «Перехват».

На місці події працювала слідчо-оперативна група у розслідуванні ДТП ГУНП в Одеській області, яка встановлювала повні обставини аварії. Поки поліціянти вирішують питання стосовно внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Пізніше того ж вечора працівники патрульної поліції виявили потрібний автомобіль на вулиці Луніна в Одесі. Поліцейську операцію «Перехват» знято. Проте розшук зловмисника триває.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото) Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)
У поліції попереджають, що проїзд на вказаній ділянці автодороги наразі ускладнено.
Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото) Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото)
Жінка переходила дорогу в невстановленому місці.
Loading...
Load next