Стали відомі причини моторошної ДТП на Чернігівщині (відео)

Стали відомі причини моторошної ДТП на Чернігівщині (відео)
Вранці поліцейські заявили про дві можливі причини аварії — слизька дорога або порушення ПДР.

Очільник МВС України Денис Монастирський записав відеозвернення, на якому розповів деталі страшної аварії.

Так, за його словами сьогодні близько восьмої ранку водій вантажівки, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з маршрутним автобусом. У результаті аварії станом на зараз загинуло тринадцять людей. Інші – у важкому стані.

Фото: Нацполіція Чернігівської області

Поліція розслідує обставини трагедії та проводить необхідні слідчі дії.

Закликаю усіх ретельно дотримуватися Правил дорожнього руху! Адже їх порушення оплачується не лише штрафами, але й життям ні в чому невинних людей.

Патрульна поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів, які їздять на «лисій гумі» або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки. А також тих, хто, перевищує швидкісний режим та правила маневрування, не думаючи ні про свою безпеку, ні про безпеку інших учасників руху, - заявив Монастирський.

Фото: Нацполіція Чернігівської області

Очільник МВС також наголосив, що за його ініціативою у Верховну Раду України буде внесено законопроєкти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху.

Наостанок Монастирський звернувся до водіїв, закликавши їх бути пильними та обережними, сівши за кермо, адже вони несуть відповідальність не тільки за своє життя й здоров’я, але й за життя і здоров’я інших.

Нагадаємо, сьогодні вранці у селі Брусилів Чернігівської області сталася ДТП, внаслідок якої загинуло 13 осіб, ще 7 постраждали.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Неподалік від школи: 10-річну дівчинку збив водій, вона померла на місці Неподалік від школи: 10-річну дівчинку збив водій, вона померла на місці
Дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Запорізької області.
Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото) Смертельна ДТП у Хмельницькому: митник збив 90-річну жінку, справою займається ДБР (фото)
Жінка переходила дорогу в невстановленому місці.
Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото) Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото)
Поліція наразі встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Loading...
Load next