Вкрав у держави 2 мільйони гривень: правоохоронці затримали зловмисника

Вкрав у держави 2 мільйони гривень: правоохоронці затримали зловмисника
Київські поліціянти викрили зловмисників за привласнення майже 2 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Співробітники комунальних підприємств уклали договори з підрядними установами на проведення ремонту покрівель та під’їздів будинків у Дніпровському районі. Але фактично роботи не були виконані, а гроші фігуранти привласнили собі. Тепер їм загрожує до дванадцяти років тюремного ув’язнення, - пишуть на офіційній Фейсбук-сторінці Поліція Києва

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Києва Олег Кисельов, встановлено, що правопорушники діяли протягом листопада-грудня 2020 року:

Фігуранти уклали договори з підрядниками на виконання ремонтних робіт покрівель та під’їздів будинків у Дніпровському районі. Загальна вартість ремонту становила майже 5 мільйонів гривень. Ми з’ясували, що фактично зобов’язання за договором були виконані не в повному обсязі, а 2 мільйонів гривень бюджетних коштів чоловіки привласнили собі. Речові докази злочинної діяльності зловмисників вилучено та направлено на експертні дослідження.

Правопорушникам загрожує позбавлення волі до від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Ярина Самарик -  pravdatutnews.com

Читайте також
5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото) 5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото)
Двох співробітників Рівненської митниці ДФС за одержання неправомірної вигоди засудили до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
Loading...
Load next