В Афганістані застрелили захисницю прав жінок

В Афганістані застрелили захисницю прав жінок
Активістку та викладачку економіки Фрозан Сафі застрелили на півночі Афганістану.

Тіло 29-річної Сафі упізнали її родичі у морзі міста Мазарі-Шаріф, про це повідомляє The Guardian.

Ми впізнали її за одягом. Кулі знищили її обличчя. На її голові, серці, грудях, нирках і ногах були кульові поранення, занадто багато, щоб злічити,  – сказала сестра Сафі, Ріта, яка є лікарем.

Сестра додала, що у Сафі забрали обручку та сумку. Тіло Сафі та ще однієї невідомої жінки доправили до лікарні силовики Талібану у четвер, 4 листопада.

Мазарі-Шаріф на півночі Афганістану

Представник "Талібану" Забігулла Нурані заявив, що поряд з ними було також виявлено тіла двох чоловіків. Він припустив, що ці люди могли стати жертвами "особистої ворожнечі". Поліція зараз розслідує обставини цих смертей.

Нагадаймо, 15 серпня, день який афганці тепер називатимуть найстрашнішим днем у їхньому житті та історії. Захопивши один за одним усі великі міста в Афганістані, бойовики "Талібану" цього дня взяли столицю Кабул. "Мирно" та без бою таліби захопили президентський палац і розпочали підготовку до зміни влади у країні. 

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com
 

 

Читайте також
"Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео) "Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео)
На Харківщині поліцейські затримали 18-річну дівчину, яка вбила свою новонароджену дитину.
Самогубство чи випадковість: під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка Самогубство чи випадковість: під Львовом поїзд на смерть збив жінку і чоловіка
Правоохоронці розслідують обставини події.
Loading...
Load next