Аварія на Черкащині: загинуло троє людей

Аварія на Черкащині: загинуло троє людей
ДТП сталася близько 18:00 години.

Біля села Виграїв Черкаської області сталась смертельна ДТП. В аварії зіткнулися вантажівка та легковик, в результаті чого загинули троє людей. Про це "Суспільному" повідомила речниця обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

В аварії зіштовхнулися вантажівка та легковик. На місці з'ясувалось, що вантажівка від удару злетіла в кювет та загорілася. Легковик внаслідок зіткнення зім'яло вщент, — розповідає речниця. 

Вона додає, що внаслідок удару в момент аварії загинули водій та пасажир легковика. Травми, отримані під час ДТП, були несумісні з життям. Це були чоловіки близько 40-ка років. Водій фури також загинув.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей
Вчора, 17 квітня, на Хмельниччині близько 15:40 год поблизу с. Солобківці Ярмолинецького району зіткнулись «Daewoo» та «ВАЗ».
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
Loading...
Load next