Смертельна ДТП на Львівщині: жителька Івано-Франківської області збила чоловіка (фото)

Смертельна ДТП на Львівщині: жителька Івано-Франківської області збила чоловіка (фото)
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 9 листопада, близько 00.15 на автодорозі «Львів-Луцьк» у селі Бабичі Червоноградського району.

На Львівщині 9 листопада трапилась Дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина. Про це повідомляє Національна поліція Львівської області. 

52-річна жителька Івано-Франківської області, яка була за кермом автомобіля «Citroen С4» збила чоловіка віком 45-50 років. Пішохід від отриманих травм загинув на місці події, його особа наразі встановлюється. 

Фото: Національна поліція Львівської області

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, - йдеться у повідомленні Національної поліції Львівської області.

Нагадаємо, раніше на трасі М-14 поблизу с. Шевченкове Миколаївського району відбулось зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2101, внаслідок цього 33-річний водій і двоє дітей віком 5-ти та 3-х років загинули одразу на місці.
 

Читайте також
На об'їзній дорозі Львова сталося ДТП: одна людина загинула На об'їзній дорозі Львова сталося ДТП: одна людина загинула
Біля села Бережани, на об'їзній дорозі Львова сталося ДТП. Внаслідок зіткнення одна людина загинула.
ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті ДТП у Львові: під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті
Під колеса бетонозмішувача потрапив чоловік на електросамокаті. Постраждалого одразу забрала «швидка» 
В Івано-Франківській області авто збило 13-річну дівчинку: дитину госпіталізували В Івано-Франківській області авто збило 13-річну дівчинку: дитину госпіталізували
На Прикарпатті вночі сталась автотроща, у якій постраждала дитина.
Loading...
Load next