На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)

На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)
В Одеській області 40-річний чоловік залицявся до жінки друга, а коли та йому відмовила у інтимі він дістав ніж та жорстоко її вбив.

Вчинивши злочин 40-річний правопорушник, намагаючись уникнути відповідальності за скоєне, втік з населеного пункту в якому й трапилось вбивство і почав переховуватися від поліції. Повідомляє пресслужба поліції в Одеській області.

Відомо, що вбивство трапилось ще місяць тому, на Великдень. Однак спіймати зловмисника вдалось лише зараз, оскільки той переховувався від поліцейських. Про його затримання стало відомо сьогодні, 1 червня.

В ході слідства правоохоронці встановили, що жінка зі своїм співмешканцем та їх спільним знайомим розпивали алкогольні напої. Коли її чоловік ліг спати, товариш почав залицятися до неї, але отримав відмову. Це обурило правопорушника, тому він схопив ніж і вдарив ним потерпілу в шию, - йдеться у повідомленні поліції Одещини.

 Зокрема вбивця жінки вже був судимий, однак тоді він відбував покарання за розбій та незаконне заволодіння транспортним засобом. 40-річному чоловіку оголосили підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. За умисне вбивство йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років

 

Читайте також
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото) Різанина на Тернопільщині: побратим АТОвця, якого підозрюють у вбивстві розповів деталі інциденту (фото)
Колишній учасник АТО та житель села Глещава Тернопільської області обороняючись вбив одного із шести нападників, які прийшли до нього додому після сварки на дискотеці. Проте у мережі з'явились нові деталі смертельного інциденту.
У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти У Чернігові поліцейські застрелили озброєного чоловіка, який намагався на них напасти
Чернігівські поліцейські застрелили 45-річного чоловіка який йшов на них із ножами у двох руках та намагався на них напасти.
Loading...
Load next