"Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото)

"Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото)
Підозрюваного у скоєнні двох жорстоких убивств на Луганщині Дмитра Федорченка оголосили у розшук. Він був племінником вбитої жінки та однокласником вбитого чоловіка.

Поліція Луганській області у Старобільську розшукує 36-річного Дмитра Федорченка, якого підозрюють у жорстокому подвійному вбивстві. Наразі зловмисника розшукує поліція, а місцеві жителі бояться виходити на вулицю, оскільки налякані такою жорстокістю чоловіка. Так, на вулицях міста правоохоронці посилили патрулювання, проте, не відкидають тієї версії, що злочинець міг втекти з міста в будь-яку точку України, повідомляє OBOZREVATEL.

Відомо, що два жорстоких вбивства трапилися ймовірно в ніч проти 30 серпня. Жертвами психічнохворого маніяка стали жителі Старобільська: його товариш та однокласник. 36-річний Олександр Єлсуков і рідна тітка Федорченка, 74-річна Людмила Федорченко. Зокрема, видання з посиланням на власні джерела у поліції пише, що жінку вбили не у власній домівці: "озвірілий від люті злочинець бив ножем у шию і стегно".

Масивна крововтрата і стала причиною смерті. Тіло загиблої жінки згодом виявила її донька Ірина. А ось де вбивця розправився з чоловіком – досі точно невідомо, оскільки кисті рук були знайдені неподалік від вулиці Чехова, інші частини тіла – в лісосмузі біля кварталу "Південний", - повідомили у правоохоронних.

Окрім цього, відомо, що підозрюваний перебуває на обліку в психіатра, у нього діагностували "параноїдну шизофренію": "Постійно роздратований, агресивний, до оточення ставиться вороже, бачить галюцинації... А плюс до всього – наркотики. Це поєднання було як бомба з годинниковим механізмом – на жаль, так і сталося".

Такого ми давно не відчували: на волі гуляє справжнісінький звір. Поодинці бояться виходити жінки, дітей намагаємося теж самих не випускати, - зізналась місцева мешканка Аліна.

Також місцеві жителі розповіли, що після подвійного вбивства Дмитро напав на перехожу.

Він напав на жінку, яка йшла по вулиці, але їй вдалося відбитися і втекти. Люди одразу ж зателефонували в поліцію, але маніяк зник на території кладовища. Територію прочесали, але його й сліду не було, - зазначив місцевий мешканець Євген.

Так, де саме зараз перебуває маніяк Федорченко невідомо, а в поліції зазначають, що ймовірність того, що злочинець перебуває вже далеко – досить висока.

Федорченко вимкнув свій мобільний, збив зі сліду собак – він хворий, але до біса розумний і хитрий. Є родичі в Росії та окупованому Луганську, проте туди йому навряд чи вдалося виїхати. Думаємо, або зачаївся в самому Старобільську, або встиг проїхати вглиб України. Що, звичайно, не додає радості,  - наголошують правоохоронці.

Увага! Усі, хто бачив або знає, де може перебувати Дмитро Федорченко, просять повідомити про це чергову частину Старобільського відділу поліції за телефонами: (066) 16-45-155 або 102, або надіслати лист: [email protected].

 

Читайте також
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Loading...
Load next