Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків

Смертельна ДТП з неповнолітнім у Харкові: з'явилося кілька нових свідків
Виявили 5 очевидців події, які ще не давали свідчення. Адвокатам вдалося це зробити завдяки дослідженню матеріалів ЗМІ.

За справою смертельної ДТП, яка трапилась в Харкові з'явилося ще декілька нових свідків. Мова йде про аварію, яку, більш за все, спричинив 16-річний юнак на автомобілі Infinity. Про це повідомляє адвокат Масі Найєм на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що раніше було опитано 9 свідків трагічної події. Наразі виявлено 5 очевидців ДТП, які ще не давали свідчень. 

Станом на сьогодні в справі призначено вже 13 експертиз. Ряд інших експертиз ще заплановані, та відповідно до методики розслідування, можуть бути проведені лише після отримання результатів інших слідчих дій, - пише адвокат.

За його словами, в найближчий час буде заплановано огляд автомобільних транспортів за допомогою експертів, це допоможе провести автотехнічну експертизу. 

Наші адвокати, шляхом направлення своїх запитів та дослідження ЗМІ знайшли контакти ще 5 очевидців події, та передали слідчому для організації допитів, - повідомляє Найєм.

Він зауважив, що через розголос таких гучних справ, швидше повідомляється про проблеми розслідувань. 

Сьогодні увечері дамо матеріал нашого адвоката Artem Obletov з питання процедури та законності примусового відібрання зразків у підозрюваного. В цій справі ми представляємо інтереси потерпілої разом із колегами з ACF Partners, - додає адвокат.

Нагадаємо, раніше підозрюваний Микола Харківський відмовився від добровільної здачі крові на аналіз після рішення суду.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Визнав свою провину: розслідування смертельної ДТП з мажором у Харкові закінчилося Визнав свою провину: розслідування смертельної ДТП з мажором у Харкові закінчилося
26 жовтня 2021 Микола Харківський за кермом елітної Infinity, яку йому нещодавно подарували, зі швидкістю 180 кілометрів на годину пронісся на червоне.
16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині 16-ти річний хлопець скоїв смертельне ДТП у Харкові, а два роки тому стріляв у людей в магазині
Обрання запобіжного заходу 16-річному водієві автомобіля Infiniti, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина загинула і трьох травмовано, планується в четвер 28 жовтня, він уже має "кримінальну історію".
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next