Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення

Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення
В результаті вибуху загинув Хамід Сейгані, відомий афганський журналіст, який раніше працював на телевізійну мережу Ariana.

Черговий вибух стався у столиці Афганістану Кабулі. Через застосування вибухового пристрою одна людина загинула, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє Aljazeera.

Зазначимо, що вибух трапився у пасажирському мікроавтобусі, який рухався містом. 

За інформацією видання, інцидент стався в Дашт-е Барчі, тобто передмісті Кабула, де мешкають члени шиїтської громади хазарів. У матеріалі йдеться про те, що вони протягом багатьох років були мішенню для бойовиків, які пов'язані з ІДІЛ. 

Варто зауважити, що внаслідок трагедії, загинув відомий афганський журналіст Хамід Сейгані, який мав співпрацю з телеканалом Аріана. 

На жаль, ми втратили ще одного репортера, - написав центр через кілька годин після вибуху.

За словами водія транспортного засобу, який розмовляв з інформаційним агентством Associated Press у медичному закладі, в один момент під час його маршруту, в автобус сів підозрілий чоловік, а через кілька хвилин у його задній частині пролунав вибух.

Водій побачив, як двоє пасажирів у вогненому одязі випали із задньої частини автомобіля, а інші пасажири встигли втекти з передньої частини.

Я був у своїй машині, і в машині перед нами стався вибух, - сказав свідок агентству AFP. Він повністю згорів.

Додамо, у своїй заяві офіс губернатора Нангархара заявив, що чиновники заарештували двох «винних» у вибуху мечеті, але не надали інших подробиць. Жодне угруповання не взяло на себе відповідальність за напад на Нангархар.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео) Вибух авто у Дніпрі: в автомобілі був встановлений саморобнний вибуховий пристрій, - ЗМІ (відео)
Наразі справу про ймовірне вбивство двох осіб у Дніпрі розслідує Служба безпеки України. Справу відкрили за статтею про вчинення терористичного акту.
На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб На Бурштинській ТЕС стався вибух: госпіталізовано п'ятеро осіб
Станція працює у штатному режимі, на безпеку енергосистеми інцидент не вплинув.
Loading...
Load next