Вибух квартири у Дніпрі: під час ліквідації пожежі виявлено двох загиблих (фото, відео)

Вибух квартири у Дніпрі: під час ліквідації пожежі виявлено двох загиблих (фото, відео)
Вранці 14 листопада в Дніпрі вибухнула квартира на другому поверсі багатоквартирного житлового будинку, що призвело до пожежі.

В Дніпрі багатоквартирного житлового будинку вибухнула квартира на другому поверсі, це призвело до пожежі, внаслідок якої загинуло двоє людей. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Фото: ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

За інформацією пожежників, повідомлення про задимлення квартири по Абхазькій до Служби порятунку "101" надійшло о 06:22. За викликом виїхали рятувальники кількох чергових відділень.

Фото: ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині квартири розташованої на другому поверсі п’ятиповерхового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі всередині кімнати. Пошкоджено внутрішнє оздоблення стін квартири. Загальна площа пожежі склала 30 м.кв. Під час ліквідації пожежі, рятувальниками було виявлено тіло чоловіка 1977 року народження та жінки (дані встановлюються), - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, що до робіт було залучено 11 осіб й чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки ГУ ДСНС. На місці події працювали швидка й поліція, усі її обставини з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше у Львові спалахнула пожежа в одній із квартир п’ятиповерхівки на вул. Наукова.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів:  у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото) Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів: у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)
Вогонь від палаючого Chevrolet пошкодив трохи автомобіль Nissan Note, який був припаркований поряд.
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
У Дніпрі загорівся двоповерховий житловий будинок (відео) У Дніпрі загорівся двоповерховий житловий будинок (відео)
На щастя, внаслідок події загиблих та постраждалих немає.
Loading...
Load next