Ранкова пожежа у Львові (відео)

Ранкова пожежа у Львові (відео)
Сьогодні вранці, 13 листопада, спалахнула пожежа в одній із квартир п’ятиповерхівки на вул. Наукова

Повідомлення про пожежу надійшло о 07:54. Коли приїхали бригади пожежників з вікон квартири вже вибивався густий чорний дим. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Під час пошуку власників задимленої квартири рятувальники виявили 76-річну жінку. Її одразу вивели на свіже повітря. Пенсіонерку оглянули медики. Вона відмовилася від госпіталізації. Також рятувальники евакуювали на вулицю 8 мешканців будинку. 

До ліквідації пожежі залучили 14 осіб особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа
Жителі Львова помітили величезні хмари чорного диму на Сихові у районі заводу "Іскра". Пожежникам вдалось ліквідувати займання.
У львівському музеї "Шевченківський гай" згоріла гуцульська ґражда (відео) У львівському музеї "Шевченківський гай" згоріла гуцульська ґражда (відео)
Вночі, 6 лютого, у Львівському музеї народної архітектури та побуту сталася пожежа. Унаслідок цього згоріла гуцульська ґражда ХІХ століття та понад 200 музейних експонатів.
У Львові в кур'єра на ходу загорівся електровелосипед (відео) У Львові в кур'єра на ходу загорівся електровелосипед (відео)
Чоловік встигнув зістрибнути із велосипеда, не отримавши суттєвих травм.
Loading...
Load next