Фіктивному мінувальнику поліції Сихова повідомили про підозру

Фіктивному мінувальнику поліції Сихова повідомили про підозру
Правоохоронці встановили особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування відділу поліції у Львові.

Поліцейські встановили особу аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування. Про це повідомляє Поліція Львівської області. Це 36-річний львів‘янин. За його словами, у поліцію він зателефонував у нетверезому стані.

Слідчі за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вона передбачає покарання – позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Нагадаємо, що У Львові погрожували підірвати Сихівський відділ поліції. 13 листопада, вночі, до поліції зателефонував анонім, який погрожував підірвати саморобною вибухівкою Сихівський райвідділ у Львові, що на пр. Червоної Калини, 66.
Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові облили фарбою пам'ятник Степану Бандері (фото) У Львові облили фарбою пам'ятник Степану Бандері (фото)
Інцидент стався в ночі з 4 на 5 лютого.У пресслужбі Нацполіції повідомили, що сьогодні о 2:20 правоохоронців повідомили, що невідомі особи облили фарбою пам'ятник Степану Бандері, що на площі Кропивницького.
У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео) У Львові п’яний водій, який їхав за пивом, перекинув автомобіль на кільці (відео)
Сьогодні, 22 квітня, у Львові пів на третю ночі, екіпаж патрулюючи вулицею Володимира Великого, побачив на круговому перехресті з вулицею Княгині Ольги побачили перевернутий автомобіль Mercedes-Benz.
У Львові чоловіки викинули з балкону кошенят та кота (фото) У Львові чоловіки викинули з балкону кошенят та кота (фото)
За останні дві доби патрульні поліцейські у Львові притягнули до відповідальності двох чоловіків за жорстоке поводження з тваринами.
Loading...
Load next