У Львові погрожували підірвати Сихівський відділ поліції

У Львові погрожували підірвати Сихівський відділ поліції
Сьогодні вночі за кілька годин правоохоронці отримали два фейкові повідомлення про замінування.

13 листопада, вночі, до поліції зателефонував анонім, який погрожував підірвати саморобною вибухівкою Сихівський райвідділ у Львові, що на пр. Червоної Калини, 66. Повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

На місце одразу прибули спеціалісти, щоб запобігти можливому вибуху. Пошукові роботи тривали близько години – до 01:01. Вибухового пристрою у приміщенні не виявили.

12 листопада о 20:19, надійшло фейкове повідомлення про замінування  на вул. Городоцькій, 83, що неподалік цирку: на “102” звернувся невідомий, який заявив, що його знайомий хоче підірвати готель “Арена”. З готелю евакуювали 33 людини. Вибухівки не знайшли.

Зараз правоохоронці намагаються встановлюють осіб, що повідомляли про фейкові замінування.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування?  (відео) Обвал сходової у центрі Львова: у чому причина руйнування? (відео)
Мешканці залишилися заблокованими у власних квартирах. І хоч їм запропонували евакуацію та переселення, вони відмовилися.
Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео) Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.
Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.
Loading...
Load next