У Польщі автомобіль наїхав на українця, який працював у телекомунікаційному колодязі (фото)

У Польщі автомобіль наїхав на українця, який працював у телекомунікаційному колодязі (фото)
Аварія сталася у центрі Вроцлава. Постраждалого доставили у лікарню.

Аварія сталася за адресою вул. Казимира Великого, в готелі «Європа» у Польщі. Повідомляє Gazeta Wroclawska.

Фото: Gazeta Wroclawska

Чоловік за кермом легковика «Volkswagen», заїжджав на стоянку біля готелю, але не помітив чоловіка, який працював у колодязі телекомунікацій. Шасі зачепило його голову. 

Фото: Gazeta Wroclawska


Пораненого робітника, громадянина України, доставили до лікарні на Боровській. У нього глибоке поранення голови, але після аварії він був у свідомості.

Фото: Gazeta Wroclawska

Поліцейські, які охороняли сліди на місці аварії, спочатку встановили, що місце роботи не було належним чином закріплено. Однак деталі ДТП встановить слідство.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото) ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Loading...
Load next