Жахлива трагедія: на Івано-Франківщині пасажирський поїзд розчавив авто (відео)

Жахлива трагедія: на Івано-Франківщині пасажирський поїзд розчавив авто (відео)
Внаслідок зіткнення двоє людей загинули.

На Івано-Франківщині у ніч на 14 грудня сталася трагедія. Пасажирський потяг збив автомобіль ВАЗ, внаслідок чого двоє людей загинули. Про це повідомляє ДСНС

До місця події одразу ж було направлено рятувальників Групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини спеціального призначення, рятувальників Державного пожежно-рятувального поста села Ямниця та чергову зміну ОКЦ. Рятувальники за допомогою комбінованого гідроінструменту провели заходи з деблокування з автомобіля двох осіб без ознак життя:чоловіка 1992 року народження та жінки 1985 року народження, — йдеться в повідомленні.

Наразі всі обставини жахливого інциденту з'ясовуються. 

Нагадаємо, раніше на Буковині тепловоз наїхав на чоловіка.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото) Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)
У поліції попереджають, що проїзд на вказаній ділянці автодороги наразі ускладнено.
Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото) Жахлива ДТП сталася на трасі Дніпро-Запоріжжя: троє людей загинули (фото)
Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення ПДР. Аварія сталася близько 8 ранку 29 листопада.
Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото) Депутат міськради Чернігова на смерть збив велосипедиста (фото)
Поліція наразі встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.
Loading...
Load next