Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону (відео)

Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону  (відео)
14 листопада було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.

З Білорусі у Польщу в районі пункту пропуску “Кузниця” величезна група мігрантів, що невпинно збільшується намагається прорватися через кордон. Вони готуються до силового прориву кордону.

Про це інформує у "Твіттері" Прикордонна служба Польщі.

З самого ранку на прикордонному переході "Кузниця" з білоруської сторони збираються нелегали. До них приєднуються нові угруповання, які наразі розташувалися на кордоні, і намагаються протиснути кордон під наглядом білоруських служб., - йдеться в повідомленні.

За повідомленням польських прикордонників, у неділю, 14 листопада, було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.

Нагадаємо, вчора міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що в областях, які межують із Білоруссю, може бути запроваджено надзвичайний стан у разі загострення ситуації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону За добу польські прикордонники зафіксували понад 200 спроб незаконного перетину кордону
За вчорашню добу прикордонна служба Польщі затримала семеро іноземців: 6 громадян Грузії та 1 громадянина Росії.
У Польщі повідомили про наближення білоруських силовиків до табору мігрантів (фото) У Польщі повідомили про наближення білоруських силовиків до табору мігрантів (фото)
Силовиків помітили біля прикордонного пропуску "Кузьниця".
Loading...
Load next