У Дніпрі загинуло п’ятеро жінок з будинку для осіб похилого віку

У Дніпрі загинуло п’ятеро жінок з будинку для осіб похилого віку
Поліція повідомляє, що за попередньою інформацією, вони могли померти внаслідок отруєння чадним газом.

16 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку для осіб похилого віку в Центральному районі міста Дніпро виявлено п’ятьох мертвих жінок віком від 75 до 89 років. Повідомляє Національна поліція.

В одній із кімнат на другому поверсі будинку, де виявлені загиблі, трапилося коротке замикання та загорання електропроводки. Жінки могли отруїтися чадним газом.

Наразі тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Поліцейські затримали адміністратора закладу. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. В рамках розслідування будуть призначені необхідні експертизи. Слідство триває.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото) У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)
Про ці випадки повідомила ДСНС у Дніпропетровській області.
Туристичний автобус згорів на шосе в Болгарії: загинуло 46 людей — оновлено (відео) Туристичний автобус згорів на шосе в Болгарії: загинуло 46 людей — оновлено (відео)
У Болгарії живцем згоріли 46 людей через ДТП з автобусом.
Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео) Забрав життя двох людей: слідство розглядає дві версії вибуху авто у Дніпрі (відео)
Після вибуху, який трапився минулого тижня в автомобілі у Дніпрі, в якому загинули дві людини, поліція відкрила справу за статтею "терористичний акт".
Loading...
Load next