У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство

У Дніпрі поліцейські врятували життя жінці, яка намагалась скоїти самогубство
У Дніпрі 55-річна жінка повідомила в поліцію, що збирається стрибнути з Центрального мосту. Жінку вдалось врятувати трьом патрульним, один з них у момент стрибка встиг схопити самогубцю та цим самим врятувати їй життя.

Інцидент трапився у неділю, близько 18 години вечора. Жінка самостійно зателефонувала у поліцію і заявила, що збирається вкоротити собі віку — стрибнути з Центрального мосту, повідомляє пресслужба патрульної поліції Дніпропетровщини.

Виклик отримав екіпаж Івана Веклича, Івана Синчука та Ігоря Горбатько. Вони прибули на місце та виявили, що на поруччях мосту сидить жінка і плаче.


Вона просить поліцейських не підходити близько. Каже, що всю інформацію про те, чому вона хоче померти, вона написала у листі, що лежить в її сумці, - йдеться у повідомленні.

В момент коли патрульний Іван Веклич підійшов до сумки й діставши передсмертного листа, скористався моментом - жінка в той час намагалась скочити з моста, однак поліцейський вчасно її схопив.

Згодом патрульні разом перетягнули жінку через поруччя, посадили на міст та викликали медиків. Її госпіталізували. 

Читайте також
У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео) У Києві на мосту поліцейські врятували одразу двох самогубців (відео)
Один із чоловіків, який намагався вкоротити собі віку сидів за поручнями мосту, а інший самогубця вже встиг стрибнути у воду.
В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+) В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)
Трагедія трапилась учора, 9 травня, у Дніпрі на житловому масиві Тополя-1. чоловік викинувся з вікна 8 поверху будинку №15 і впав на жінку, внаслідок чого він помер, а жінка отримала значну травму.
Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео) Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова: поліція спростувала версію про вбивство (відео)
Наразі поліція розглядає дві версії у справі про загибель мера Кривого Рогу - самогубство і доведення до самогубства, версія ж умисного вбивства зараз повністю виключена.
Loading...
Load next