У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)

У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)
Про ці випадки повідомила ДСНС у Дніпропетровській області.

З 31 грудня 2021 року на 1 січня 2022-го, у новорічну ніч, в Дніпропетровській області сталися дві пожежі, де під час ліквідації займання виявили тіла власників осель. Про це повідомили на сайті управління ДСНС в області.

Зазначається, що у Нікополі близько 4-ї ранку 1-го січня горіло в квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку. Вогонь знищив матрац в спальній кімнаті. Під час гасіння пожежі виявили тіло 46-річного господаря.

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Також подібний інцидент стався близько 12-ї ночі у Петриківці Дніпровського району. Горіло в приватному будинку. Вогонь охопив кімнату та перекинувся на дах. Загальна площа займання становила понад 50 квадратних метрів. На пожежі виявили тіло власника оселі, 53-річного чоловіка.

Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Крім того, у Кривому Розі цієї ночі горіла квартира на восьмому поверсі дев’ятиповерхового будинку в Покровському районі. Подружжя пенсіонерів опинилися заблоковані в задимленій оселі. Чоловік та жінка вийшли на балкон, де чекали допомоги.  Обох їх госпіталізували до міської лікарні №2, з попереднім діагнозом — отруєння продуктами горіння.

Нагадаємо, раніше у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео) У Дніпрі 4-річний хлопчик впав на фонтан: дитина померла в лікарні (відео)
Малюк впав у фонтан і отримав травми, несумісні з життям. Лікарі всю ніч боролися за життя дитини.
Loading...
Load next