В одній із шкіл Полтави учень розпилив газовий балончик

В одній із шкіл Полтави учень розпилив газовий балончик
До лікарні Полтави привезли учнів місцевого ліцею із ознаками отруєння.

Подія сталася 17 листопада, о 09.45, у полтавському ліцеї № 32 «Європейський» Полтавської міської ради. Повідомляє пресслужба Полтавського районного управління поліції у Facebook.

До відділення №1 Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них звернулися вчителі закладу, які попросили надати допомогу дітям, що ймовірно отруїлися газом на уроці. Однин із учнів розпилив його з газового балончика.

На місце події негайно прибули працівники поліції та медики.

12-річний учень у приміщенні класу під час уроку хімії натиснув на клапан газового балончика «Перець-4», внаслідок чого відбувся викид подразнюючого аерозолю. Наразі медики оглядають дітей, їхньому життю нічого не загрожує, але вирішено доставити їх до медичного закладу для додаткового огляду.
На місці працює поліція та встановлює всі обставини даної події, після чого буде прийняте відповідне правове рішення.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото) У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото)
У Полтаві дівчина з арбалета поранила на території школи двох вчителів. Наразі травмованих вчителів госпіталізували до лікарні, про стан їхнього здоров'я наразі нічого не відомо.
Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру
19-річній полтавці інкримінують замах на умисне вбивство. Їй загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.
Loading...
Load next