У Полтаві чоловік з ножем напав на продавчиню, проштрикнув лосося та утік

У Полтаві чоловік з ножем напав на продавчиню, проштрикнув лосося та утік

21 лютого у Київському районі Полтави мешканець Полтавського району здійснив розбійний напад на продавчиню одного з рибних магазинів. Нині фігурантові повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застави.

Повідомляється, що суд узяв під варту 37-річного полтавця, підозрюваного у розбійному нападі на продавчиню, повідомляє пресслужба поліції Полтавської області.

Під час проведення на місці події слідчих дій та оперативних заходів поліція встановила, що зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав у 43-річної жінки гроші. Коли продавчиня почала кликати на допомогу, нападник вихопив товар та втік з магазину.

Тимчасовий виконувач обов’язків начальника відділу поліції №1 Станіслав Коротаєв повідомив, що під час реалізації оперативно-розшукових заходів ми встановили причетність до кримінального правопорушення жителя Полтавського району. Йому вже вручили підозру у вчиненні розбійного нападу в умовах воєнного стану та обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України.

Санкція передбачає покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, Українці на ТОТ зможуть оформити тимчасове посвідчення громадянина України за заявою членів сімʼї

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео) У Рівному близнюки з ножем напали на жінку: деталі інциденту (відео)
Постраждалу після нападу підлітків одразу госпіталізували. Жінку звати Ольга, а замах на її життя трапився після того, як вона відвела дитину у дитячий садочок.
"Не пояснила причину свого вчинку": деталі стрілянини з арбалету у школі в Полтаві (фото) "Не пояснила причину свого вчинку": деталі стрілянини з арбалету у школі в Полтаві (фото)
Проти 19-річної колишньої учениці навчального закладу, яка поранила з арбалета двох вчителів у полтавській школі, вже порушили кримінальну справу за статтею замаху на умисне вбивство.
Loading...
Load next