У Дніпрі перекинулась маршрутка, переповнена людьми (відео)

У Дніпрі перекинулась маршрутка, переповнена людьми (відео)
На місце події прибули рятувальники, поліція та медики. Інформація про потерпілих відсутня.

ДТП відбулась увечері 16 листопада. Про інцидент стало відомо з телеграм-каналу "Днепр Оперативный".

Як повідомили на каналі, маршрутка, що їхала в сторону лівого берега, перекинулась на новому мості. Згодом з'явилося відео з дорожніх камер, на якому видно момент, коли маршрутка перевернулась.

На відео, що опублікували очевидці, видно перші хвилини після ДТП. На кадрах можна побачити, що водії, які проїжджали поряд, кинулися на допомогу і діставали людей через лобове скло та двері.

На місце події прибули рятувальники, поліція та медики. Інформація про потерпілих відсутня. 

Деталі дорожньо-транспортної пригоди поки з'ясовують.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next