Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео)

Ліквідація міністра: на Романа Лещенка готували замах на вбивство: оновлено (відео)
Замовниками виявились громадянка України та громадянин США.

Про це на брифінгу "з приводу замаху на вбивство одного із депутатів" заявив очільник Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський. 

Монастирський повідомив, що про замах стало відомо ще у серпні: замовницею стала мешканка України, що почала шукати для Лещенка кілера. Україна вивела її на підставного вбивцю, спостерігаючи за їхнім спілкуванням. Далі стало відомо, що основним замовником виявився громадянин США.

Лещенка замовили за 20 тисяч доларів.

Як повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко, основним мотивом для замовного вбивства стали гроші, які ще 2018 року нібито заборгував Лещенко громадянину США. 

Зрештою, правоохоронці інсценували викрадення, вбивство та поховання міністра, аби затримати замовників замаху. Операція виявилась успішно.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Шефіра стріляли кулями угорського виробництва - МВС (відео) У Шефіра стріляли кулями угорського виробництва - МВС (відео)
Кулі, якими розстріляли авто першого помічника Зеленського мають калібр 7,62 мм і були виготовлені в Угорщині. Як саме вони потрапили до України, наразі не відомо - можливо, контрабандним шляхом.
Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео) Смерть мера Кривого Рогу: слідство розглядає версію самогубства через зловживання у бюджеті міста (відео)
Слідство встановило факти серйозних зловживань у місті, тому не виключає ймовірного самогубства загиблого мера міста Костянтина Павлова. Міністр Монастирський зауважив, що це один із тих моментів, коли відповідальність могла понести людина, яка підписувала фінансові документи, а саме мер.
Loading...
Load next