Контрабанда палива: в Ірані затримали іноземне судно

Контрабанда палива: в Ірані затримали іноземне судно
Військово-морські сили Ірану захопили у водах Перської затоки іноземне судно, яке займалося контрабандою дизельного палива.

Іранські військові не повідомляють, якій країні належить судно та громадянство затриманих моряків. Повідомляє Alarabiya news.

Було захоплено іноземне судно з контрабандним дизельним паливом, - сказав полковник Ахмад Хаджян, командир військово-морського типу 412 Zulfaqar у південному місті Парсіан.

Хаджян сказав, що 11 членів екіпажу судна були затримані для допиту. 

Після перевірки було вилучено понад 150 тис. літрів контрабандного дизельного палива, а 11 іноземних членів екіпажу передані до суду, - додав він.

 Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео) Пальне з російських танкерів: ДБР викрило схему контрабанди в портах Одеси (відео)
Окрім цього було виявлено порушення в діяльності митних складів на терміналах, де зберігалися ввезені нафтопродукти. Інформаційні листи про порушення направлені до органів державного нагляду, призначені службові перевірки.
Іранську блогерку заманили в Україну та вкрали у неї біткоїнів на 1,4 млн доларів (відео) Іранську блогерку заманили в Україну та вкрали у неї біткоїнів на 1,4 млн доларів (відео)
Оперативники міграційної поліції затримали групу іранців які погрожували блогерці та її дитині. Вони змусили жінку перерахувати 25 біткоїнів, а це – мільйон 400 тисяч доларів США, на їхній електронний гаманець.
Вимагав 500 тисяч доларів: СБУ затримала першого офіційного пірата в історії України (фото) Вимагав 500 тисяч доларів: СБУ затримала першого офіційного пірата в історії України (фото)
Офіційним та першим в Україні піратом, який захопив судно в Індійському океані та вимагав викуп, виявився житель Миколаївщини.
Loading...
Load next